Advies & juridische bijstand

Wij zijn specialist in incasso, handelsgeschillen en huurrecht.

Wij adviseren u over uw facturatie, uw algemene voorwaarden en uw factuurvoorwaarden. Correcte factuurvoorwaarden zijn van belang omdat in België incassokosten niet wettelijk zijn geregeld, hetgeen in Nederland wel het geval is. Indien u over correcte factuurvoorwaarden beschikt, kunnen onze kosten worden verhaald op de wederpartij.

Wij adviseren u over uw facturatie. Wij helpen u bij het opzetten van een correcte wijze van factureren. Hoe een correcte factuur wordt opgesteld en de wijze van betalingsopvolging: het versturen van herinnering, aanmaning en ingebrekestelling in de juiste terminologie.

Of u nu een starter bent of reeds een ervaren ondernemer, de facturatie dient steeds correct te gebeuren. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact met ons op.

Credit Incasso

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Belgium

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Adres

Credit Incasso
Postbus 25
B-3680 Maaseik
België

Credit Incasso Sittard
Monseigneur Buckxstraat 8
6134 AP Sittard
Nederland